Over een paar dagen komen, in het zuiden, de broodtrommels alweer tevoorschijn. Een gevuld trommeltje mee naar school zodat ze energie hebben voor een hele dag leren en spelen. Denk eens even terug aan de trommeltjes van voor de vakantie? Zat daar veel variatie in? Of was het toch wel erg vaak hetzelfde?

Om te zorgen dat ze alle voedingsstoffen binnen krijgen, voldoende vezels, weinig zout en verzadigd vet, is VARIATIE zo ontzettend belangrijk. Voor je kinderen, maar uiteraard ook voor jezelf!

Of dat veel tijd kost? Nope!

Veel tijd hebben we in huize Plien’s in de ochtend ook niet. Teveel gedoe, maar met een beetje slimme planning en zoveel mogelijk door de kinderen zelf laten doen, kom je een heel eind. Én je moet natuurlijk weten wat je ze het beste kunt geven. En hoeveel beleg doe je er dan op?

Je wilt natuurlijk een leeg gegeten trommel en een blij kind. Dat hoeft echt niet door een soort van origami vogel te vouwen van een boterham of een Pokémon komkommer te knutselen. No way. Als je daar zin in hebt. Prima uiteraard. Ik heb daar het geduld niet voor. Bovendien vind ik dat kinderen moeten leren hoe ‘normaal’ eten eruit ziet. Natuurlijk wil het oog ook wat, maar je kunt ook op een makkelijke manier een aantrekkelijke, gezondere broodtrommel maken!

Ik leer het je in de Plien’s Broodtrommel Challenge!

Je leert gezondere keuzes maken voor je kinderen en jezelf. Een goede basis voor nu en later. Op een hele simpele manier leer je per productgroep wat betere keuzes zijn en hoe je voor variatie kunt zorgen. Geen quinoa salades of zoete aardappelmuffins. Dat beloof ik. Het zijn broodtrommeltjes met brood als basis en daar varieer ik mee.

  • Je krijgt het prachtige Plien’s e-book van bijna 40 pagina’s met meer dan 60 tips, recepten en weetjes
  • Je krijgt er supervrolijke broodtrommelbriefjes bij om te printen. Leuk om je kind te verrassen. Voor jongens, meiden. Zowel met tekst als met alleen een vrolijke afbeelding voor de kids die nog niet kunnen lezen.
  • Je krijgt maar liefst 15% korting op alle hippe lunchspulletjes van Hello Lunch
  • En je krijgt ook nog eens GRATIS toegang tot de Plien’s lunch webinars. Ik beantwoord dan je persoonlijke vragen over de lunch.

Wat dat kost? Bijna niks. Dit krijg je allemaal voor de knotsgekke prijs van…. een TIENTJE!

Yep. Je leest het goed. Jij doet toch ook mee! Begin met een frisse, gezonde start van het schooljaar.